Η χοιρινή τηγανιά ή αλλιώς και μπεκρή μεζές, είναι φαγητό της Ελληνικής κουζίνας που όμως το συναντάμε σε διάφορες παραλλαγές σε όλο τον κόσμο. Τα παλιότερα χρόνια συνηθίζονταν να φτιάχνεται την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά σήμερα αποτελεί πιάτο που καταναλώνεται όλο το χρόνο
Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε μία διαφορετική, εκδοχή με μανιτάρια porto bello, φρέσκο θυμάρι, φέτα και σπιτικό ζωμό κοτόπουλο που σίγουρα κάνει την διαφορά. Ο απόλυτος μεζές για να συνοδέψετε ένα κόκκινο δυνατό κρασί ή μια παγωμένη ρακί.