Το crepe suzette είναι ένα γαλλικό επιδόρπιο που αποτελείται από κρέπες, σάλτσα από καραμελωμένη ζάχαρη, βούτυρο, χυμό από εσπεριδοειδή και λικέρ.
Ένα εύκολο γλυκό, το οποίο μπορεί να γίνει ευκολότερο, στην περίπτωση που έχουμε τις κρέπες μας ήδη έτοιμες από την προηγούμενη μέρα και μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα και την τελευταία στιγμή.
Κρέπες λεπτές σαν δαντέλα που κολυμπάνε σε μια σάλτσα αρωματισμένη με χυμό πορτοκαλιού και βανίλια, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα ως ένα από τα πιο ντελικάτα επιδόρπια που έχετε φτιάξει ποτέ.