Η φοκάτσια είναι ένα αφράτο επίπεδο ψωμί με Ιταλική προέλευση. Η ζύμη γίνεται με απλά υλικά και την ίδια λογική ακολουθούν και τα υλικά που προσθέτουμε στην επιφάνια της. Λίγο αγνό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι και δεντρολίβανο είναι αρκετά για να απογειώσουν γευστικά, αυτό το παραδοσιακό Ιταλικό ψωμί.
Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε πώς να κάνετε φοκάτσια, συνδυασμένη με καραμελωμένα ντοματίνια και τηγανιτό κρεμμύδι, με απλά βήματα και εύκολο τρόπο, αυτή η συνταγή θα καταχωρηθεί στις αγαπημένες σας.