Κεφτέδες ή κεφτεδάκια όπως και αν τα πείτε δεν έχει μεγάλη σημασία, μιας και αποτελεί λατρεμένη συνταγή μικρών και μεγάλων. Οι παραλλαγές είναι πολλές όπως άλλωστε και οι προτιμήσεις μας. Με μοσχαρίσιο ή χοιρινό κιμά, με προσθήκη αρνίσιου ή κιμά από πρόβατο, όπως και αν κάνουν την εμφάνιση τους στο οικογενειακό τραπέζι ποτέ δεν είναι αρκετά. Σήμερα θα σας δώσω μια συνταγή βασισμένη στις δικές μου προτιμήσεις η οποία ελπίζω να βρει σύμφωνους τους γευστικούς σας κάλυκες και να γίνει η αγαπημένη σας.
Κεφτεδάκια τραγανά από έξω, ζουμερά από μέσα, με τον δυόσμο να κάνει διακριτικά την παρουσία του, και τον ζωμό να δίνει πλούσια γεύση, αυτά τα κεφτεδάκια θα σας μείνουν αξέχαστα.