ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΡΑΣΑΤΟ

by admin

Το κουνέλι, ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα κρέατα στην  Κρήτη, έχει τόσες παραλλαγές όσα και τα γούστα αυτών που το καταναλώνουν. Μερικές μόνο από τις πιο γνωστές παρασκευές είναι το κουνέλι τσιγαριαστό, κρασάτο , στιφάδο, λεμονάτο ή ακόμα και αυγολέμονο με χόρτα πικρά, από αυτά που σε αφθονία έχει η Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη.
Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους προτιμούν κρέατα άπαχα και ελαφριά στην γεύση ενώ δεν στερείται πρωτεΐνης και σιδήρου από τα υπόλοιπα.

Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε κουνέλι κρασάτο, μία από τις πιο εύκολες, νόστιμες και γρήγορες παρασκευές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης