Οι σπιτικές μαρμελάδες αποτελούσαν πάντα ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα μικρών και μεγάλων. Ως πρωινό επάνω σε μια φέτα φρέσκο ψωμί ή ως απογευματινό σνάκ πάντα έδιναν την λύση στην επιθυμία μας για γλυκό. Ο όρος μαρμελάδα χρησιμοποιείτε για να περιγράψει ένα άλειμμα φρούτων σε κονσερβοποιημένη μορφή και μπορεί να γίνει σχεδόν με όλα τα φρούτα.
Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μαρμελάδα μανταρίνι. Μια μαρμελάδα διαφορετική από τις άλλες, με την σπιρτάδα του μανταρινιού να ξυπνάει όλους τους γευστικούς σας κάλυκες και τις ζεστές νότες από την τόνγκα να αγκαλιάζουν τον ουρανίσκο.