Οι σπιτικές μαρμελάδες αποτελούσαν πάντα ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα μικρών και μεγάλων. Ως πρωινό επάνω σε μια φέτα φρέσκο ψωμί ή ως απογευματινό σνάκ πάντα έδιναν την λύση στην επιθυμία μας για γλυκό. Ο όρος μαρμελάδα χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα άλειμμα φρούτων σε κονσερβοποιημένη μορφή και μπορεί να γίνει σχεδόν με όλα τα φρούτα.
Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μαρμελάδα πορτοκάλι. Μια μαρμελάδα διαφορετική από τις άλλες, με την σπιρτάδα του πορτοκαλιού να ξυπνάει όλους τους γευστικούς σας κάλυκες και τις ζεστές νότες από την βανίλια να αγκαλιάζουν τον ουρανίσκο.