ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΤΟΥΡΣΙ

by czinonas

Τα παντζάρια ή κοκκινογούλια ανήκουν στην οικογένεια φυτών που είναι γνωστά ως Αμαρανθοειδή και είναι μονοετές ή διετές φυτό. Μπορούν να καταναλωθούν ωμά ή μαγειρεμένα. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε σαλάτες ή βρασμένα με ξύδι και ελαιόλαδο. Είναι καλή πηγή μαγνησίου, καλίου, σιδήρου και φυτικών ινών.

Στο παραπάνω βίντεο, θα σας δείξουμε πως μπορείτε να κάνετε παντζάρι τουρσί, μπορείτε να το καταναλώσετε απευθείας από το βάζο, ή να το προσθέσετε σε σαλάτες.

 

Δείτε επίσης