Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, ένα ζεστό και οικογενειακό φαγητό, που δεν αφήνει σχεδόν κανένα ασυγκίνητο. Έχει χαραχτεί στην συνείδηση μας ως φαγητό θαλπωρής και επιμένουμε να το φτιάχνουμε καθ΄όλη την διάρκεια του χειμώνα. Το όνομα του στα τούρκικα σημαίνει στρογγυλός και το φαγητό αυτό καθεαυτό έχει οθωμανικές επιρροές.
Όπως και να έχει σήμερα θα σας δείξουμε στο παραπάνω βίντεο, πώς να φτιάξετε την ιδανικότερη σούπα του χειμώνα. Νόστιμα και θρεπτικά γιουβαρλάκια, με χυλωμένο αυγολέμονο, και σπιτικό ζωμό, θα γίνει το αγαπημένο σας φαγητό με την πρώτη δοκιμή.