Ένα από τα πιο γνωστά γλυκά στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες είναι το cheesecake. Με τριμμένο μπισκότο, βελούδινη κρέμα τυριού και μαρμελάδα, ή ακόμα και κάποιο γλυκό του κουταλιού στην επιφάνεια του. Ένα γλυκό του οποίου η ταυτότητα προσδιορίζεται στην μακρινή Αμερική, με την διαφορά ότι η Αμερικάνικη συνταγή προβλέπει ψήσιμο στο φούρνο.
Στο παραπάνω βίντεο σας δείχνουμε μια συνταγή με πραλίνα φουντουκιού και χειροποίητη σάλτσα φράουλας. Μια διαφορετική εκδοχή, που πραγματικά θα μπορείτε να ετοιμάσετε μέσα σε είκοσι μόλις λεπτά.
Ποιος είπε ότι το γρήγορο δεν μπορεί να είναι και ποιοτικό;