Γιαουτροπιτα εύκολη και γρήγορη χωρίς σιρόπι. Η βελούδινη υφή της και το εκρηκτικό αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσουν.
Ένα καλό πρόβιο γιαούρτι, ξύσμα από λεμόνι και μερικά ολόφρεσκα αυγά συνθέτουν ένα πιάτο που φωνάζει Ελλάδα και ανασύρει αναμνήσεις και συναισθήματα. Την σέρβιρα πάνω σε ένα ξύλο ελιάς με λίγο βύσσινο και μερικά φύλλα δυόσμου, συνοδεία παγωμένης ρακής. Ένα πιάτο που θα μπορούσε να σταθεί επάξια σε ένα καλό εστιατόριο.