Η Κέτσαπ είναι πυκνή σάλτσα με βάση την ντομάτα, έχει γλυκόξινη και ελαφρώς πικάντικη γεύση και συνοδεύει συνήθως hot dog, hamburger, πίτσα και τηγανιτές πατάτες.
Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε πως θα κάνετε σπιτική κέτσαπ, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και απαγορευτικές ποσότητες ζάχαρης. Με την τεχνική της γαλακτικής ζύμωσης να δίνει την απαραίτητη ένταση, το τζίντζερ και την πάπρικα να συμπληρώνουν την γλυκόξινη γεύση της ντομάτας, αυτή η συνταγή καταχωρηθεί σίγουρα ως μια από τις πιο αγαπημένες σας.