Είμαστε τυχεροί που ο άνθρωπος ανακάλυψε το φούσκωμα της ζύμης , ψωμί , πίτες , πίτσες και τόσα άλλα που έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο των συνταγών με τα πιο απλά υλικά , αλεύρι και νερό.
Τον 18 αιώνα στα σύγχρονα fast food της εποχής η pizza άρχισε να πωλείται στην Ιταλία.
Ένα τραγανό λεπτό κομμάτι ζύμης με φρέσκια ντομάτα και τυρί .
Τόσο απλά, γιατί τα ποιο όμορφα πράγματα στην ζωή κρύβονται πίσω από μια απλή τεχνική .
Η σημερινή συνταγή δεν έχει πολλά υλικά ,αλλά ποιοτικά υλικά και υπομονή! Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να φτιάξετε αυθεντικό Ιταλικό ζυμάρι για πίτσα 48ωρης ωρίμασης.