Είμαστε τυχεροί που ο άνθρωπος ανακάλυψε το φούσκωμα της ζύμης , ψωμί , πίτες , πίτσες και τόσα άλλα που έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο των συνταγών με τα πιο απλά υλικά , αλεύρι και νερό.
Τον 18 αιώνα στα σύγχρονα fast food της εποχής η pizza άρχισε να πωλείται στην Ιταλία.
Ένα τραγανό λεπτό κομμάτι ζύμης με φρέσκια ντομάτα και τυρί .
Τόσο απλά, γιατί τα ποιο όμορφα πράγματα στην ζωή κρύβονται πίσω από μια απλή τεχνική .
Στο σημερινό βίντεο θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε πίτσα με ζυμάρι ωρίμασης 5 ωρών. Ένα ζυμάρι τραγανό και αφράτο συγχρόνως το οποίο με λίγη υπομονή και αναμονή θα σας δώσει επαγγελματικό αποτέλεσμα.