Τα ραβιόλια είναι γεμιστά ζυμαρικά που παρασκευάζονται από φρέσκια ζύμη σε διάφορα σχήματα. Κατέχουν εξέχουσα θέση στην ιταλική κουζίνα, μαζί με την πίτσα και το ριζότο. Η γέμιση τους ποικίλει ανάλογα με τις προτιμήσεις , γεμιστά με τυρί ,χόρτα ή κρέας, συνήθως σερβίρονται σε ζωμό ή σάλτσα.
Στο παραπάνω βίντεο θα δείξουμε πώς να φτιάξετε χειροποίητα σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι, ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ιταλών, με μια προσθήκη Κρητικής μυζήθρας που ταιριάζει εξαιρετικά. Φτιάξε μεγαλύτερη ποσότητα και αποθηκεύστε τα στην κατάψυξη, έτσι θα μπορείτε να γευτείτε όποτε θέλετε αυτό το αυθεντικό Ιταλικό πιάτο σε ελάχιστο χρόνο.