Σπιτικοί ζωμοί κρέατος, απλοί, ανέξοδοι και με την χαρακτηριστική ιδιότητα να απογειώνουν τη γεύση των φαγητών. Απαραίτητο συστατικό για κάθε συνταγή, θα βοηθήσει τις σάλτσες μας να έχουν πλούσια γεύση και τα κρέατα να διατηρούνται ζουμερά. Δεν είναι τυχαίο ότι η βάση της Γαλλικής κουζίνας ξεκινάει από τους ζωμούς .
Αρκεί μόνο να ζητήσετε μερικά κόκκαλα από τον χασάπη σας και να προσθέσετε τα αγαπημένα σας λαχανικά,σε λίγες ώρες θα έχετε σπιτικό ζωμό που μπορείτε να καταψύξετε και να χρησιμοποιήσετε μελλοντικά.
Στο παραπάνω βίντεο θα σας δείξουμε πώς να κάνετε σπιτικό ζωμό κοτόπουλο. Χρειάζεται σίγουρα υπομονή και σωστή τεχνική για να έχουμε ένα άριστο τελικό προϊόν. Σε κάθε περίπτωση η χρήση ζωμού στα φαγητά σας, θα τους δώσει την ένταση που τους λείπει.