Ζήνωνας Χριστοφίδης
  • Αρχική
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • Αλμυρά
    • Γλυκά
    • Ζύμες
    • Ζωμοί & Σάλτσες
    • Συντηρώ Τρόφιμα
    • Sous Vide
  • Άρθρα
  • About Me
  • Premium Σεμινάρια
  • Consulting
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  • Αρχική
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • Αλμυρά
    • Γλυκά
    • Ζύμες
    • Ζωμοί & Σάλτσες
    • Συντηρώ Τρόφιμα
    • Sous Vide
  • Άρθρα
  • About Me
  • Premium Σεμινάρια
  • Consulting
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Ζήνωνας Χριστοφίδης
όλα από την αρχή

Άρθρα

  • Έγκαυμα κατάψυξης

    by admin 16 Απριλίου 2021

    Όψη ξεραμένη ,αφυδατωμένη σε κομμάτια κρέατος που έχουμε αποθηκέυσει στη κατάψυξη μας? Ας δούμε με συντομία πως προκαλείται το φαινόμενο αυτο και πως αντιμετωπίζεται. Η υγρασία λοιπόν ή αλλιώς τα…

    Περισσότερα
  • Αρχαιοελληνική μαγειρική κληρονομιά

    by admin 25 Νοεμβρίου 2021

    Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η σύγχρονη μαγειρική τέχνη αποτελεί αναβίωση της αρχαίας ελληνικής μαγειρικής . Είναι όμως βέβαιο ότι ότι η βάση για τις προόδους της βρίσκεται στην αρχαιοελληνική…

    Περισσότερα
  • To νερό

    by admin 16 Απριλίου 2021

    To νερό είναι, η περισσότερο διαδεδομένη χημική ένωση που είναι απαραίτητη σε όλες τις γνωστές μορφές ζωής στον πλανήτη Οι άνθρωποι έχουν στο σώμα τους 60-70% αποτελείται από υδρογόνο(Η) και…

    Περισσότερα
  • Κονσερβοποίηση

    by admin 25 Νοεμβρίου 2021

    Η κονσερβοποίηση είναι ένας τρόπος συντήρησης των τροφίμων κατά τον οποίο ένα τρόφιμο τοποθετείται εντός δοχείου, σφραγίζεται και υφίσταται θερμική επεξεργασία για να καταστραφούν τα αίτια που προκαλούν αλλοίωση του…

    Περισσότερα
  • Για ποιο λόγο Sous Vide

    by admin 13 Απριλίου 2021

    Το φαγητό όπως έχω γράψει σε παλιότερη ανάρτηση είναι ανάμνηση, αρώματα , συναίσθημα, υφές. Αν καταφέρουμε μέσα στο πιάτο να εσωκλείσουμε όλα τα παραπάνω και πάρουμε συνταξιδιώτη την γεύση τότε…

    Περισσότερα
  • Τα πρώτα βήματα ενός νέου Έλληνα μάγειρα

    by admin 16 Απριλίου 2021

    Αγαπητοί επισκέπτες , με χαρά σας παρουσιάζω της δημιουργίες μου στην μαγειρική τέχνη. Θα ήθελα ωστόσο να σας δώσω μια γενική εικόνα για την ελληνική πορεία ενός μάγειρα από την…

    Περισσότερα
  • Αλάτι

    by admin 13 Απριλίου 2021

    Αλάτι η κατά τους χημικούς χλωριούχο νάτριο είναι το μόνο φυσικό κρυσταλλικό ορυκτό που καταναλώνει ο άνθρωπος ο οποίος μας διατηρεί ζωντανούς και υγιείς. Τα μέρη του νατρίου και του…

    Περισσότερα
  • 1
  • 2

ΖΗΝΩΝΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ

ΖΗΝΩΝΑΣ<br>ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ

Γεννήθηκα τον Φεβρουάριο του 1979 στο Ηράκλειο Κρήτης. Η παιδική μου ηλικία είναι γεμάτη χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μου, με μυρωδιές και όμορφες εικόνες από το χωριό.

SUBSCRIBE

INSTAGRAM

@zinonaschristofidis
Executive Chef

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

czinonas
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
@zinonaschristofidis
Executive Chef
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Footer Logo
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Cards
Copyright 2022 © Ζήνωνας Χριστοφίδης

Digital Marketing by Baked
Developed by Beupset
Σύνδεση

Κρατήστε με συνδεδεμένο

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Ένας νέος κωδικός πρόσβασης θα σας σταλεί με email.

Έχετε λάβει νέο κωδικό πρόσβασης; Login here